Nasza kuchnia zaspokoi wymagające podniebienia. Jest przygotowywana na bazie naturalnych, świeżych produktów, z szeroką wiedzą na temat zdrowego żywienia ze szczególną troską o higienę. Dbamy o gusta dzieci, wymagania alergików, wegetarian i wegan. Nie używamy produktów przetworzonych, sztucznych napoi. Standardowo w sezonie przygotowujemy bogaty bufet śniadaniowy, rozszerzony o gorące dania podawane na bieżąco indywidualnie, oraz obiadokolację złożoną z zupki, drugiego dania bogatego w dużą ilość świeżych warzyw. Na desery mamy zawsze pyszne niespodzianki. Do picia podajemy na świeżo gotowane kompoty, często z owoców z własnego sadu. Posiłki w sezonie podawane są w porach Śniadanie od 9 – 11 Obiadokolacja 16 lub 17 (godzina do wyboru) jeśli Państwo jedziecie na wycieczkę, podajemy posiłek po powrocie, wystarczy wcześniej zgłosić. |